Al vanaf € 1,00 per maand

Domeinnamen


U kunt al een .nl domeinnaam registreren voor € 1,00 p/m. Neemt u hosting bij mij af, dan krijgt u altijd een .nl gratis. U kunt al een hostingpakket bestellen voor € 3,25 p/m. k kan u ook helpen met het uitzoeken van de juiste domeinnaam voor uw website of webshop. Daarvoor kunt u mijn domeinnaampuzzelaar gebruiken.

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met mij op.


KIES DE DOMEINNAAM DIE BIJ JE PAST!

Domeinnamen zijn er in vele soorten en maten. U ziet door de bomen het bos niet meer. Hoe komt u nu aan een goede domeinnaam? Een domeinnaam moet bij u passen. En u moet er jaren mee vooruit kunnen. Het kan echter erg lastig zijn een goede domeinnaam te vinden. Alles kan tegenwoordig: .nl, .land of .kitchen De laatste is natuurlijk wél een mooie voor een keukenbedrijf. Denk maar eens aan www.brouwer.kitchen. Een goed advies is belangrijk. Niet alleen om de domeinnaam zélf. De naam moet ook nog kort zijn. En je moet hem makkelijk kunnen onthouden. Bovendien moeten zoekmachines hem goed kunnen vinden. Wij helpen u graag met kiezen. Voor persoonlijk advies bel 0570 608033 of gebruik de IJsselChat op deze pagina.Alleen registratie
€ 1.00
Prijs per maand
Domeinnaamextentie: .nl
Per jaar: € 12.00 excl. btw
Registratie + doorsturen
€ 1.50
Prijs per maand
Domeinnaamextentie: .nl
Per jaar: € 18.00 excl. btw
Registratie + E-mail
€ 2.00
Prijs per maand
Domeinnaamextentie: .nl
Per jaar: € 24.00 excl. btw
Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam (of afgekort 'domein') is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem (op internet) waarmee computers zoals webservers en mailservers alsmede bepaalde diensten en toepassingen kunnen worden geïdentificeerd.De domeinnaam verwijst doorgaans naar een IP-adres dat uit nummers bestaat, maar kan ook andere technische verwijzingen omvatten. Het DNS functioneert zodoende als het ware als een telefoongids (van het internet). Een goede domeinnaam is treffend en eenvoudig te onthouden. Zowel bedrijven als particulieren maken er daarom intensief gebruik van, zowel om te vinden als om gevonden te worden op internet.


Klanten waar we trots op zijnDirect contact:

Tel: 0570-608033
E-mail: info@ijsselstudio.nl
Administratie: boekhouding@ijsselstudio.nl


Adresgegevens:

IJsselStudio - Internet Service Provider
Grove Denlaan 14 - 7421 AD Deventer
The Netherlands / Europe


Openingstijden:

Maandag: 13.00 uur t/m 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 uur t/m 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur t/m 12.00 uur

Regio Sitemap