SSL-CERTIFICATEN

Wilt u ook dat uw klanten weer terug komen op uw website, dan is een Centix Certificaat iets voor u. Met een SSL Certificaat verbetert u ook de positie binnen Google. Er zit technisch geen verschil tussen de aangeboden certificaten. Ze zijn allemaal even veilig. Alleen de controle bij de uitgifte is bij een duurder certificaat groter. Dit wordt voornamelijk weergegeven als het certificaat wordt opgevraagd..
CENTIX SSL Basis
€ 39.00
Prijs per jaar
Beveiligde verbinding voor
zakelijke websites & webshops
Type: PositiveSSL
Levertijd: 30 minuten
Geldigheid: 1 jaar
CENTIX SSL Plus
€ 79.00
Prijs per jaar
Beveiligde verbinding voor
zakelijke websites & webshops
Type: InstantSSL
Levertijd: 30 minuten
Geldigheid: 1 jaar
CENTIX SSL Pro
€ 199.00
Prijs per jaar
Beveiligde verbinding voor
grote bedrijven & overheidsinstellingen
Type: EV
Levertijd: 1-5 dagen
Geldigheid: 1 jaar

CENTIX SSL BASIS

Certificaat zonder bedrijfsgegevens. Certificaten met domein validatie bevatten geen bedrijfsgegevens. Er wordt alleen gecontroleerd of de aanvrager controle heeft over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Het certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met 128/256 bits encryptie.

CENTIX SSL PLUS

Certificaat met bedrijfsgegevens. De certificaten met organisatie validatie bevatten bedrijfsgegevens. De bezoekers van een website kunnen met deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens worden in het certificaat opgenomen, maar komen niet prominent in beeld zoals dat bij Centix Pro certificaten het geval is.

CENTIX SSL PRO

Certificaat met groene adresbalk. Certificaten met uitgebreide validatie (Extended Validation) tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk en voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen.

Verbeter je positie in zoekmachines


SSL certificaat en Google

Google heeft in augustus 2014 bekend gemaakt dat het hebben van een SSL certificaat een positieve invloed gaat hebben op de waardering door Google. Dit betekent dat u voordeel kunt halen wat betreft de positie binnen de zoekmachine Google. De reden is dat Google het belangrijk vindt dat er een veiliger internet ontstaat..

Een SSL certificaat geeft meer vertrouwen

Als een SSL certificaat is gekoppeld aan een website, betekent dit dat de gegevens die via deze website worden uitgewisseld op een veiligere manier worden uitgewisseld. U ziet in plaats van http, https voor de domeinnaam in uw browser verschijnen samen met het icoon van een slotje. Vaak wordt dit groen weergegeven is een browser.INSTALLATIE VAN SSL CERTIFICATEN UITBESTEDEN

Certificaten zijn lastig te installeren. Heeft u hier hulp bij nodig, dan kunnen wij hem voor u installeren..
Hiervoor betaalt u éénmalig een vergoeding van € 37,50.

Volg IJsselStudio op Twitter
Direct contact:

Tel: 0570-608033
E-mail: info@ijsselstudio.nl
Administratie: boekhouding@ijsselstudio.nl


Adresgegevens:

IJsselStudio - Internet Service Provider
Grove Denlaan 14 - 7421 AD Deventer
The Netherlands / Europe


Openingstijden:

Maandag: 13.00 uur t/m 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 uur t/m 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur t/m 12.00 uur

Regio Sitemap