Snelle WordPress webshop met

Woocommerce

WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd. Er zijn miljoenen Webshops die Woocommerce gebruiken als winkel om hun artikelen te verkopen . Woocommerce is een Pluggin van WordPress. De mogelijkheden zijn ongekend, zoals koppeling met uw kassasysteem van uw winkel.
Ook kunt u snel mutaties verrichten via een Desktop Manager.

Er staan meer dan 10.000 producten in mijn Webshop. Gerard van BusselWoocommerce webshop

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

Bent u opzoek naar een bedrijf die u verder kan helpen met het verkopen van producten via het internet, neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u ook helpen met het beter vindbaar maken van uw artikelen in uw Woocommmerce webshop.

WooCommerce webshop: HandWerk Webshop
Kassasysteem voor Woocommerce

Producten koppelen

Woocommerce & Kassa


Je kassasysteem gekoppeld aan je website. Dat is waarschijnlijk de grootste wens van elke winkelier die met een webshop producten verkoopt via het indernet. IJsselStudio heeft hier oplossingen voor. Het is ook mogelijk om productlijsten van uw leverancier te koppelen/importeren. Zo krijgt u grip op prijswijzigingen en voorraadbeheer.

Wilt u weten of dat kan met uw kassa systeem, neem dan contact op.WORDPRESS WOOCOMMERCE: RAZEND SNEL MUTATIES DOENSnel je orders verwerken

Wilt u snel uw bestellingen verwerken, nieuwe producten toevoegen zonder elke keer te moeten inloggen op de backoffice (WordPress) van uw website, dan is Desktop Manager de oplossing voor u. Vanuit dit programma op u eigen pc verwerkt u de mutaties. Het is zelfs mogelijk om producten te importeren, zonder dat u hoeft in te loggen op uw website via de brower.


Desktop Manager voor WooCommerce
GOED GEVONDEN WORDEN IS MOOI MEEGENOMENWoocommerce & vindbaarheid

Als we een woocommerce webshop maken dan is hij altijd zoekmachine vriendelijk. Dit vinden wij vanzelfsprekend. Wij kunnen u ook helpen met het schrijven van de juiste teksten voor uw website. Deze teksten zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Deze worden ook wel Seo teksten genoemd. Als dit nog niet voldoende is kunnen we door ons ontwikkelde tool SeoPlus inzetten. SeoPlus is een webapplicatie die u regionale vindbaarheid vergroot zonder gebruik te maken van dure Adwards advertenties. Wij kunnen ook SeoPlus inzetten voor websites die niet door ons zijn gemaakt.

SeoPlus oplossing voor WooCommerce

Klanten waar we trots op zijn

Bezoek de internetsite van Gemeente Deventer Bezoek de internetsite van FaberVlaggen Bezoek de internetsite van Aarnink Bezoek de internetsite van MKB Deventer
Direct contact:

Tel: 0570-608033
E-mail: info@ijsselstudio.nl
Administratie: boekhouding@ijsselstudio.nl


Adresgegevens:

IJsselStudio - Internet Service Provider
Grove Denlaan 14 - 7421 AD Deventer
The Netherlands / Europe


Openingstijden:

Maandag: 13.00 uur t/m 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 uur t/m 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur t/m 12.00 uur

Regio Sitemap