U eigen verhaal online vertellen

Videoproducties

Bedrijfsfilm laten maken

Met een videoproductie presenteert u uw bedrijf snel en doelgericht. Een bedrijfspresentatie in de vorm van een online video geeft de bezoeker meer vertrouwen in uw bedrijf. Het is belangrijk dat een online video professioneel gemaakt is, want een onprofessionele film werkt juist weer averechts. U kunt uw videoproductie op verschillende manieren gebruiken. Denk hierbij aan een video op het internet, maar een video is ook uitermate geschikt voor een showroom of op een beurs. IJsselStudio realiseert graag uw videoproducties en maakt uw bedrijf beter zichtbaar, zowel op het internet als daarbuiten.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm geeft  de kijker een indruk van uw bedrijf die u niet kunt geven via tekst en foto’s. Uw bedrijf komt uit de slaapstand en gaat leven via deze vorm van presenteren. Uw merkidentiteit wordt hiermee ook versterkt. U gaat uw verhaal professioneel delen met een groot publiek. Een bedrijfsfilm is het perfecte visitekaartje om je doelgroep te overtuigen. 

Uw bedrijfsvideo wordt professioneel opgenomen. De nadruk ligt op hoogwaardige visuals en sterke beeldvoering. Dit alles om uw verhaal te versterken. Wij gebruiken verschillende opnametechnieken. Hierbij kunt u denken aan super slow motion opnamen, een slider of stabilizer. Natuurlijk hoort ook een drone tot de mogelijkheden. Wij doen alles in eigen huis en brengen uw verhaal beter in beeld.

Studio op locatie

Wij beschikken over een mobiele studio die wij op elke locatie razendsnel kunnen opbouwen. Compleet met achtergronden en het juiste licht. Dit is met name handig voor productpresentaties en video’s met een educatief karakter. Het voordeel dat u heeft,  is dat u niet hoeft te slepen met producten. Ook als u uw medewerkers in beeld wilt brengen is dit erg handig. Het bespaart tijd en uw medewerkers zijn in hun vertrouwde omgeving. Onze studio is ook geschikt voor productfotografie op locatie.

Passende stem en de juiste muziek

Muziek geeft de juiste sfeer aan uw bedrijfsvideo. Moet het juist dramatisch zijn of moet het met een vrolijke noot? Wij hebben een uitgebreide bibliotheek met rechtenvrije muziek, die perfect past onder uw bedrijfsfilm. Tevens kunnen wij de tekst voor u laten inspreken.

Het kiezen van de juiste stem is erg belangrijk, omdat dit een hoge impact heeft op het eindresultaat. Samen zoeken wij met u de juiste stem onder uw bedrijfsfilm. IJsselStudio beschikt over een uitgebreide collectie stemmen die wij rechtstreeks benaderen.

Mogelijkheden 

De mogelijkheden om uw bedrijf te ondersteunen via video zijn eindeloos. Denk maar eens aan een promotiefilm, instructiefilm, productvideo of een video-interview. Misschien wilt u juist een aftermovie of een documentaire. Wat uw vraag ook is, wij kunnen eraan voldoen. Betaalbaar en professioneel.

Offerte aanvragen

Via ons offerteformulier brengen wij snel uw wensen in beeld, zodat wij een passende offerte kunnen maken. Heeft u liever een persoonlijk gesprek, geen probleem, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 0570 608033.

Chat openen
1
IJsselChat
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?

Edwin