Personal Branding & product fotografie

Fotografie voor online

Bedrijfsfotografie & Productfotografie

Bedrijfsfotografie is een uitstekend middel om bedrijf, producten en diensten onder de aandacht te brengen. Foto’s geven immers uw bedrijf een gezicht. Vaak maken wij productfoto’s en sfeer foto’s voor een website of webshop. Natuurlijk zijn ze ook te gebruiken voor een flyer, magazine of een bedrijfsbrochure. Goede fotografie maken je bedrijf sterker, zowel online of offline.

Product fotografie

Producten moeten op zijn best voor de dag komen op een webshop of in een catalogus. Dit bevordert immers de verkoop. Heldere correcte kleuren en een scherpe beelden zijn ons uitgangspunt.

Met onze mobiele studio kunnen wij bij u op locatie fotograferen. Dit heeft al voordeel dat u niet met uw producten hoeft te slepen. Afhankelijk van uw product bespreken we graag met u de mogelijkheden om bij u op locatie te fotograferen.

Wilt u een witte achtergrond en moeten wij ook de producten 360 graden fotograferen? Of gaat u juist voor sfeerbeelden in hun natuurlijke omgeving. U kunt ook gemakkelijk de fotosessie combineren met bijvoorbeeld met zakelijke portretten. Wij zijn er immers toch al. Tarieven zijn op basis van van uurloon, dus hoe meer producten per uur, hoe goedkoper de foto’s per stuk.

Zakelijke portretfotografie

Heeft u zakelijk portretfotografie nodig van u of uw personeel, dan kunnen wij u verder helpen. Wij beschikken over een mobiele studio die wij op elke locatie razendsnel kunnen opzetten. Dit stelt ons instaat om professionele portretfotografie op locatie te kunnen doen.

U kunt kiezen om een fotosessie te doen met een witte achtergrond of in een natuurlijke omgeving. Deze foto’s kunt u gebruiken voor uw website, bedrijfsbrochure of linkedin.

Indien gewenst kunnen wij oneffenheden in de nabewerking retoucheren.

EVENEMENTEN FOTOGRAFIE

Op zoek naar een fotograaf die uw bedrijfspresentaties, bedrijfsfeestjes, event- & congres met de juiste sfeer kan vastleggen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Met twee beroepsfotografen brengen wij graag uw evenement in beeld.

U laat uw event opnieuw leven met prachtige foto’s die uw bezoekers, klanten en relaties zeker zullen dit waarderen. Wij fotograferen uw evenement sociaal, onopvallend en discreet. Tevens zorgen wij ook voor een snelle levering. Al een datum in gedachte? Neem dan contact op voor de beschikbaarheid.

 Overige fotografie

Wilt u een mooie foto van uw pand of heeft u een foto nodig van het interieur. U kunt ook denken aan panoramafotografie. Wij staan graag voor uw klaar om alles perfect in beeld te brengen. Ook een bedrijfsreportage of een mooie foto bij een interview behoort tot de mogelijkheden. Wat uw wens ook is, wij helpen u graag verder. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Chat openen
1
IJsselChat
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?

Edwin