Online marketing

Uw doelgroep bereiken

Social Media Management

De beste plek om te starten met online marketing is op social media. Samen bepalen wij welke platformen het meest geschikt zijn voor de marketing van uw nieuwe website of -shop. Als u alleen de zakelijke markt (business-to-business) wil bedienen, dan is LinkedIn het perfecte medium. Maar als u zich als regionaal opererende ZZP’er hoofdzakelijk richt op particulieren, dan is LinkedIn minder geschikt dan Facebook, Twitter en Instagram.

Kortom: de doelgroep van uw onderneming is bepalend voor de social mediakanalen waar u gebruik van wil maken. Als we hebben vastgesteld welk kanaal of welke kanalen geschikt zijn, overleggen we de opties. Hoeveel berichten per week wilt u, levert u zelf beeldmateriaal aan of vraagt u ons om foto’s te maken en wilt u adverteren op deze social media kanalen?

Social Basic

€ 225,00

Uitgebreide intake
3 berichten per week
2 kanalen (Facebook – Instagram)

Contentplanning
Contentcreatie

Hashtagonderzoek
Prijs per maand

 

Social Premium

€ 325,00

Uitgebreide intake
4 berichten per week
2 kanalen (Facebook – Instagram)

Contentplanning
Contentcreatie

Hashtagonderzoek
Prijs per maand

 

Social Advanced

€ 425,00

Uitgebreide intake
5 berichten per week
2 kanalen (Facebook – Instagram)

Contentplanning
Contentcreatie

Hashtagonderzoek
Prijs per maand

 

De opstartkosten zijn éénmalig € 100,- Wilt u een extra kanaal zoals bijvoorbeeld Twitter of Linkedin toevoegen, dan zijn de extra kosten € 45,- per maand. Wij kunnen ook fotografie en video produceren op locatie of in onze eigen studio. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Social Media uitbesteden

Net een nieuwe webshop gebouwd en nu zo snel als mogelijk nieuwe klanten krijgen. Maar hoe verleidt u uw nieuwe klanten bij u te kopen? De snelste manier is adverteren op verschillende media.
Wij regelen het graag voor u.

Adverteren

Facebook

Adverteren

Instagram

Adverteren

Linkedin

Cursus aanbod

Trainingen

Influencer marketing

Wilt u sneller meer bereik en volgers opbouwen? Dan is het gebruik maken van influencers op social media een goed idee. Niet alleen zijn zij bekend met uw doelgroep, maar kunnen deze ook bereiken. Dat is zeker voor producten het geval. Vaak hebben zij duizenden volgers en kunnen zij uw bedrijf en product extra aandacht geven door een post of artikel te plaatsen over uw product op hun kanalen. Zo krijgt uw product een gezicht. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat u meer volgers krijgt en dat u meer producten gaat verkopen. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste influencer(s) die uw social media kanalen en uw producten een zetje kunnen geven.

Chat openen
1
IJsselChat
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?

Edwin