Je website of webshop doen we samen

Samen doen staat centraal bij IJsselStudio. Wij zijn niet het bureau dat u alles uit handen neemt. Beloven u geen gouden bergen, maar zijn juist realistisch. Wij delen met u onze online kennis en die is opgebouwd in de afgelopen twintig jaar. Zo weet u alles van uw dienst of product en dit laten we graag samen komen in onze internet producten met als einddoel resultaat op het internet.

Met het inzetten van de juiste producten op het juiste moment groeit uw bedrijf op het internet. Stap voor stap proberen wij samen met u de gewenste doelen te bereiken.

Vaak zijn deze online doelen gemakkelijker te bereiken dan u zou verwachten.

De uitdaging zit hem in de juiste dingen doen op het juiste moment.

Je website onderhoud je natuurlijk zelf

Een website of webshop onderhouden moet een bedrijf zelf kunnen. Dat zou niet bij het internetbedrijf moeten liggen. In de praktijk zet u zelf bijvoorbeeld uw producten in uw webshop en op het internet. Verwerkt u zelf uw bestellingen en past u de homepage aan van uw website. Heeft u een mooie actie, dan moet u deze gemakkelijk kunnen plaatsen en kunnen delen op bijvoorbeeld social media. Onze rol is om dit voor u mogelijk te maken met de juiste techniek en de juiste tools, maar ook om u hierin te begeleiden. Op deze manier komen we samen verder in uw eigen online verhaal.

Online marketing uitbesteden of zelf doen

Ook op het gebied van online marketing helpen wij u graag verder. Wij kunnen dit voor u doen, maar wij kunnen u ook begeleiden. Wij beschikken over verschillende producten die u nu staat stellen dit zelf te kunnen regelen. Al onze producten zijn in het Nederlands met een duidelijke help functie. Zo kunt u zelf een zoekwoorden onderzoek doen of de positie van uw concurrenten vergelijken met de uwe. U krijgt duidelijke tips en instructies. Wij helpen u graag met een goed advies en met begeleiding.

Wij doen de techniek van uw website

Wij vinden dat u zich geen zorgen moet maken om techniek. De techniek beheersen wij waarschijnlijk toch veel beter. Als er iets omvalt dan lossen wij het op. Of het nu gaat om een server storing, mail storing of als er iets niet meer goed werkt in uw website of webshop. In 2006 hebben wij onze eerste WordPress website gemaakt en hebben nu meer dan 1100 WordPress sites in ons beheer. Door deze ervaring lossen we uw probleem snel en vakkundig op.

Kosten besparen op webdesign

Hoge rekeningen en ondefinieerbare kosten van een internetbedrijf? Dat is iets wat wij regelmatig meemaken. Te vaak worden kosten in rekening gebracht die door techniek achterhaald zijn of voor dingen die soms helemaal niet worden uitgevoerd. Het kan ook zijn dat uw internetbedrijf handelingen verricht die niet nodig zijn. Wilt u weten of de rekeningen die u betaalt wel terecht zijn, neem dan eens contact met ons op en begin vandaag met het besparen op uw internetkosten.
Chat openen
1
IJsselChat
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?

Edwin